Wired In

Hvis du mangler inspiration til at arbejde, kan jeg helt klart anbefale, at du ser The Social Network, som handler om Facebook.

For de fleste af os er livet som selvstændig slet ikke ligesom The Social Network. For os handler det om hele tiden at bevæge sig i den rigtige retning og hele tiden tjene flere penge end måneden forinden. Ligesom de fleste andre ting i livet, kræver det selvfølgelig hårdt arbejde at banke noget succesfuldt op. That’s life.

Men derfor kan du sagtens blive inspireret af filmen. Der er vildt mange gode klip i den. Især begrebet Wired In.

Wired In Metoden

Hvis du ikke allerede har set filmen, kan du trykke på klippet for at se, hvad Wired In går ud på.

Du skal tage høretelefoner på og høre musik. På den måde isolerer du dig fra omverdenen, og det bliver lettere for dig at arbejde. Der er selvfølgelig en del erhverv, hvor det nok er svært at bruge metoden. Men hvis du er programmør, tekstforfatter, webdesigner osv., så fungerer det helt sikkert.

Fordel: Du arbejder mere effektivt, og du bliver faktisk bedre til at håndtere larm. Selv når du ikke er Wired In. Hvis du hader, at dine kollegaer snakker, når du gerne vil arbejde, så bør du prøve Wired In metoden. Efter et par uger vil du opdage, at du har lært at håndtere larm, selv når du ikke er Wired In.

Ulempe: Du får nedsat hørelse, hvis du hører for højt musik. :D.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *