Velkommen til 2013

Jeg ønsker alle velkommen til 2013 og farvel til 2012. Jeg havde både en hyggelig juleaften og nytårsaften, men jeg er egentlig glad for, at jeg igen skal i gang med at arbejde. Ligesom Dan Turell hylder jeg hverdagen. De samme dejlige rutiner, som jeg selv har valgt. Skønt.

Da jeg er selvstændig SEO-tekstforfatter er julen en ret lang periode, hvor jeg ikke har mulighed for at tjene penge, og det er også endnu en grund til, at jeg egentlig er meget godt tilfreds med, at 2012 er slut. Nu skal jeg igen i gang med at lave noget!

2012 var et blandet år for mig. Jeg blev færdig med min uddannelse og fremover kan jeg kalde mig cand. mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet. Det betød også, at jeg blev 100 pct. selvstændig fra september 2012, og derved ikke længere fik penge (SU) fra staten. Jeg sagde nej til dagpenge, da jeg hellere ville i gang med mit firma.

Jeg har sidenhen levet af at skrive tekst til en række hjemmesider, freelanceartikler fra Netavisen 180grader.dk og så har jeg faktisk også været domsmand. Det sidste har ingenting med mit firma at gøre, men jeg har brugt en del dage på det, hvor jeg ikke har haft mulighed for at arbejde i mit firma. Det har været nogle hårde måneder, hvor jeg virkelig har skulle arbejde for hver en krone. Det kunne jeg måske have undgået, hvis jeg var blevet offentlig ansat. 😀

I 2013 håber jeg, at jeg kommer til at leve bedre, end jeg gjorde i 2012. Jeg ville nok være rigere, hvis jeg bare fandt et 8-16 job, hvis man da fortsat kan finde den slags derude. Men jeg vil hellere selv kunne bestemme over min tid og lave noget, som jeg synes er sjovt. Hvis man gerne vil være selvstændig, skal man starte et sted.

Man kan dele mit arbejde op i Words Matter, domsmand, affiliate marketing og freelanceartikler. Jeg håber og regner med, at mit arbejde i Words Matter primært kommer til at bestå af at stå for kunders sociale medier og deres firmablog.

Jeg regner med, at jeg her på bloggen vil opdatere om livet som selvstændig. Jeg regner stærkt med, at 2013 bliver året, hvor jeg kommer til at arbejde mere med iværksætteri end blot at være selvstændig tekstforfatter. Mere om det senere.

Jeg håber, at I alle sammen får et godt år, hvor I får lavet det, som I synes er sjovest.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *