SEO-tekster koster 30 ører pr. ord, medmindre der er tale om kompliceret indhold.

SEO-tekster er et vigtigt element, hvis du har en hjemmeside. Hvis du ikke har styr på teksterne på din hjemmeside, vil potentielle kunder have svært ved at finde dig på de søgeord, som du gerne vil findes på. I værste tilfælde bliver din hjemmeside aldrig fundet.

For at få kunder/besøgende til at finde din hjemmeside er det vigtigt, at din hjemmeside er optimeret til SEO, og at du har gode SEO-tekster. Mange begår den fejl, at de ikke udnytter, at deres hjemmeside er optimeret til SEO ved at få skrevet professionelle SEO-tekster.

SEO-tekster skal bruges af alle typer hjemmesider. Her er nogle eksempler på, hvorfor god SEO-tekst er vigtig for forskellige typer af hjemmesider.

Webshop

Alle webshops skal som min. have SEO-artikler til alle produkter og til deres “Om os” side. Når jeg skriver SEO-tekster til din webshop, går jeg ind og kigger på, hvad du har behov for at få skrevet SEO-tekst om. Det har betydning for  SEO-teksten, hvad din webshop sælger. Der er forskel på en webshop, der sælger tøj, og en der sælger smykker. Der skal altid være en udførlig “Om os” og varetekster til alle produkter.

Din webshop lever af, at søgemaskiner kan finde dine produkter. Det har alvorlige konskevenser for din webshops indtjening, hvis webshoppens produkter ikke bliver fundet af kunderne, når de søger efter dem.

Alle med en webshop skal have styr på sine SEO-tekster, da det øger din indtjening og skaber en bedre webshop for dine kunder. Med gode SEO-tekster vil du få tydelige resultater med det samme.

Firmahjemmeside

Når du får skrevet SEO-tekst til en firmahjemmeside, finder vi sammen ud af, hvilken søgeord I gerne vil have, at søgemaskinerne finder dit firma på. Det er vigtigt, at SEO-teksten bliver skrevet ud fra, hvad jeres virksomhed sælger eller leverer til kunderne. Der er forskel på, om dit firma sælger produkter eller er en konsulentvirksomhed.

Det nytter ikke noget, hvis man skriver god SEO-tekst, som ikke passer sammen med dit firma, for det gør teksten irrelevant for dine kunder, og det betyder, at besøgende der kommer fra søgemaskinerne, faktisk slet ikke er dem, som du gerne vil have fat i. Derfor laver jeg en analyse af, hvilken søgeord der er relevante for din virksomhed.

Du kan læse mere om hjemmesidetekst til dit firma her.

Blog

Hvis du ikke allerede har en blog til din webshop eller firma, skal du få lavet en i dag Det er et af de bedste og mest simple markedsføringsværktøjer for webshops og firmaer.En blog giver dig mulighed for at komme ud med dine budskaber til dine kunder og potentielle kunder. Når du kombinerer SEO-tekst med din blog, bliver det muligt at få potentielle kunder til at finde din hjemmeside fra søgermaskinerne på de ord, som I gerne vil findes på.

En god metode til at få en velbesøgt blog er at kombinere personlige beretninger fra firmaet med relevant SEO-tekst.

Jeg skriver primært SEO-tekster for dig, da det ofte er bedre, at I skriver personlige beretninger selv. Hvis du ikke får skrevet de personlige beretninger, kan vi sagtens finde en ordning, hvor jeg også står for den del. Mit mål er, at få jeres blog til at være et velfungerende markedsføringværktøj, som øger kendskabet til jeres virksomhed.

Affiliate Marketing hjemmeside

Med en affiliate hjemmeside tjener du penge på, at dine besøgende konverteres til salg eller leads. En affiliate hjemmeside kræver relevant indhold, da dine besøgende primært kommer fra søgemaskinerne. Affiliate marketing er tæt forbundet med SEO-tekster, da det er din hjemmesides tekster eller artikler, der skal få folk til at besøge din hjemmeside og få dem til at blive besøgende, som vender tilbage næste gang, de skal vide noget om det emne, som din affiliate hjemmeside skriver om.

Skal du have velfungerende SEO-tekster, kan du sende en e-mail til hjh@wordsmatter.dk eller tilføje mig på Skype på hjh1983.

Du kan også benytte nedenstående kontaktformular, og så vender jeg tilbage til dig.

(Du behøver ikke udfylde det.)
Du behøver ikke udfylde det.

Der er lukket for kommentarer.