Din hjemmeside er ofte det første potentielle kunder ser. Det er derfor vigtigt, at du har en velfungerende hjemmeside. Her tænkes både på design og tekst. Det hele skal gerne spille sammen, for ellers fungerer din hjemmeside ikke. Mange tror fejlagtigt, at de bare skal satse på det ene område, og så skal besøgende nok finde ens hjemmeside. Men sådan fungerer det ikke. En hjemmeside skal behandles på samme måde som en fysisk butik, hvor alt skal se flot og professionelt ud.

Jeg klarer tekstdelen for dig, så potentielle og nuværende kunder ved, hvad din virksomhed står for. Det er vigtigt med en klar firmaprofil, da jeres hjemmeside skal informere kunder om jeres virksomhed fremfor at forvirre dem. Hvis din hjemmesidetekst ikke fungerer, vil det i sidste ende ramme din virksomheds omdømme, da kunderne ikke ved, hvor de har din virksomhed.

Hjemmesidetekst fungerer i samspil med hjemmesidedesignet. Det nytter ikke noget at have verdens bedste tekst, hvis teksten ikke passer ind på din hjemmeside. Du skal have en hjemmeside, som er optimeret på alle områder, fordi det er eneste måde, hvorved du får et professionelt omdømme overfor dine kunder.

Hvis du er usikker på, om dit hjemmesidedesign er optimeret til god hjemmesidetekst, kan jeg sagtens komme med gode råd. Jeg leverer ikke hjemmesidedesign, men jeg ved, hvilke slags hjemmesider som professionelt hjemmesidetekst passer til. Jeg har arbejdet med hjemmesidetekst til mange forskellige hjemmesidesign, og derfor ved jeg, hvad der virker og ikke virker.

Jeg har altid fokus på SEO-tekst, når jeg skriver hjemmesidetekst. Det er vigtigt at påpege, at god hjemmesidetekst er meget mere end SEO-tekst, da SEO-tekst primært er baseret på, at potentielle kunder skal finde din virksomhed gennem søgemaskinerne. Med hjemmesidetekst er der både fokus på dette element, men der er endnu mere fokus på, at din hjemmesidetekst fortæller en sandfærdig historie om dit firma, som øger kunders kendskabet til din virksomhed.

Skarpt opdelt kan god hjemmesidetekst deles op  i to punkter:

1. Dine kunder og potentielle kunder får den rigtige information om jeres firma.

2. Dit firma får en bedre placering i søgemaskinerne på relevante søgeord.

Begge punkter er vigtige. Når jeg skriver hjemmesidetekst har jeg fokus på begge disse punkter. Det er selvfølgelig mere kompliceret end det, men det er en god let måde at forklare, hvor vigtig hjemmesidetekst er for dit firma.

Det nytter ikke noget, hvis din virksomhed får en god placering på søgemaskinerne på de forkerte ord. De to punkter hænger sammen, da det er lettere at få en god placering på søgemaskiner, hvis din hjemmesidetekst er god, og hvis den tiltrækker kunder til at komme tilbage til din hjemmeside igen og igen. Hvis du vil vide mere om dine muligheder med SEO-tekst, kan du læse mere her.

Hvis du skal bruge kvalitetsindhold til din hjemmeside, kan du sende en e-mail til hjh@wordsmatter.dk eller ringe på 50 31 31 98, så får du et tilbud på hjemmesidetekst af høj kvalitet, som viser dine kunder, hvor professionel din virksomhed er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *