Jeg skriver både online og offline artikler. Der er forskel på, hvordan en artikel/tekst skrives, ud fra om det er til online eller offline brug. Når jeg skriver online artikler, har jeg stor fokus på søgemaskinerne, da nye kunder finder frem til din hjemmeside herfra. Dette har jeg af gode grunde ikke fokus på, når jeg skriver i et fysisk magasin. Både offline og online artikler har det tilfælles, at de skrives til din målgruppe.

Online artikler

Det dækker over alle slags artikler, som bruges på internettet. Det kan være en firmablog, et webmagasin, en nyhedsside, en affiliate marketing hjemmeside osv. Jeg skriver artikler ud fra din målgruppe, og ud fra hvor artiklen skal bruges henne. Da artiklerne bruges online, har jeg fokus på SEO. Hvordan der arbejdes med SEO kommer an på artikeltypen, og hvad du vil have ud af dine artikler.

Der er altid fokus på SEO i en eller anden form, når jeg skriver online tekstindhold til internettet. Hvis du søger decideret SEO artikler, kan du læse mere her.

Hvis du har en konkret opgave, eller hvis du bare gerne ville vide mere om, hvilke slags online artikler jeg kan skrive for dig, er du velkommen til at kontakte mig på hjh@wordsmatter.dk.

Alle artikler er skrevet i et sprog, som er tilpasset ud fra din målgruppe. Dvs. at artiklerne bliver tilpasset ånden i de andre artikler på din hjemmeside eller i dit magasin. Jeg vurderer kvaliteten af dine nuværende artikler og kommer med forslag til, hvordan du bedst rammer din målgruppe.

Offline artikler

Jeg skriver også offline artikler. Det kan f.eks. være, at du skal have skrevet en pressemeddelse eller en artikel om dit firma til et magasin. Hvis det er tilfældet, er du velkommen til at kontakte mig, så finder jeg ud af, hvordan du bedst promoverer dit firma på den mest hensigtsmæssige måde.

Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder med offline artikler, kan du kontakte mig på hjh@wordsmatter.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.