Jeg, Hans Jonas Hansen, startede Words Matter d. 31. maj 2011.

I starten var Words Matter mit studiejob, mens jeg studerede på universitetet. Fra september 2012 blev Words Matter mit fuldtidsjob. Jeg har en BA i medievidenskab med tilvalg i økonomi fra Syddansk Universitet, og er cand. mag. i medievidenskab fra Københavns Universitet.

Jeg har siden 2012 arbejdet med tekst og SEO, og det er disse to ting, som jeg har knyttet sammen. Jeg skriver alle former for tekst, som skal bruges til alt fra firmahjemmesider, affiliate markedsføringshjemmesider eller til linkbuildinghjemmesider.

I øjeblikket er fokus på SEO-tekst, som bruges til at styrke jeres hjemmeside på nettet. Disse tekster kan bruges på jeres egen hjemmeside eller som en led i jeres linkbuildingstrategi.

Hvis du ønsker at vide mere om Words Matter, kan du skrive til hjh@wordsmatter.dk. Du er også velkommen til at tilføje mig på Skype på hjh1983.

Jeg bor i Los Angeles, så jeg har ikke længere et dansk nummer. Mit amerikanske nummer er +1 (424) 394-4459. Hvis du sender dit danske nummer, kan jeg sagtens ringe op til dig.

Alle spørgsmål er velkommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.