Hjemmekontor giver frihed

Lad mig starte med at sige, at jeg godt kan lide ideen om et kontor. Mange har den holdning, at hvis du ikke har et eksternt kontor, så får du aldrig lavet noget produktivt . Jeg elsker mit hjemmekontor. Mest af alt fordi jeg hader transporttid. Jeg kan ikke se nogen grund til at møde ind på et kontor, hvis jeg alligevel ikke har nogle fysiske møder.

En god grund til at have et kontor er, at du kan holde møder med potentielle kunder i professionelle omgivelser. Personligt vil jeg helst begrænse mødekulturen, og jeg kan langt bedre lide skype, e-mail og mobilsamtaler end fysiske møder. Jeg anerkender, at fysiske møder skaber et bedre forhold til dine kunder. Men disse møder kan holdes hos kunden eller i et mødelokale. Der findes masser af mødelokaler forskellige steder i byen.

Jeg hader transporttid

Det bedste ved at have et hjemmekontor er, at du slipper for transporttid til og fra job. Den tid kunne i stedet være brugt på arbejde. Du slipper også for at se på folks stressede ansigter. Du får ikke et positivt indtryk af menneskeheden, hvis du kun oplever mennesker i myldretrafikken.

Transporttid er blevet sådan en ting, som vores samfund hylder, og vi får endda fradrag, hvis vi har rigtig langt på arbejde. Folk skal selvfølgelig ikke belønnes for at have langt på arbejde.

Manges problem med hjemmekontor er, at de ikke føler sig produktive, når de sidder derhjemme. Når de glor på Facebook i arbejdstiden på deres eksterne kontor, så er de til gengæld super produktive. Det føler de i hvert fald. Det er simpelthen en mental barriere.

Mange tror ikke, at de kan arbejde hjemmefra, for så vil de aldrig få lavet noget. Når du har den holdning, så er det klart, at du ikke får lavet noget. Personligt opstiller jeg mål for min arbejdsdag. Disse mål kan variere alt efter, hvilken branche du er i.

Tidsbaserede og opgavebaserede mål

Mit tidsbaserede mål er, at jeg ikke laver aftaler før efter kl. 18. På den måde skaber jeg mine egne arbejdstimer på mit hjemmekontor. Nogen mennesker fungerer bedre ved at have fleksible tider. Det fungerer ikke for mig, for jeg har ikke lyst til at arbejde om aftenen og i weekenden. Så kan jeg bedre lide en alm. strukturet arbejdsuge.

Opgavebaserede mål er, at jeg opstiller nogle mål for, hvad jeg gerne vil opnå på en given dag. I  starten fyldte jeg min kalender op med alt for mange ting, og derfor endte jeg med at føle, at jeg aldrig nåede noget. Nu har jeg cuttet mine opgaver ned til 1-2 store opgaver og et par små opgaver. Små opgaver kan være et opkald til en kunde osv. Alle små opgaver kan jeg klare på en times tid. Aldrig mere.

Mine store opgaver fylder resten af min arbejdsdag. Jeg vil helst holde det til en stor opgave. Når jeg så har løst den, så går jeg i gang med at lave arbejde til en anden dag. Det gode ved at gøre det på denne måde er, at jeg kommer til at føle overskud, og jeg får en fornemmelse af, at jeg er foran i mit liv. Skøn følelse!!!

Hvis du opsætter mål for dig selv, så er jeg sikker på, at du sagtens kan bruge mere tid på dit hjemmekontor med at arbejde og mindre tid på transport til og fra dit eksterne kontor.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *