Gratis arbejde kan være nødvendigt

Jeg har tidligere skrevet om Signe Wennebergs holdning til gratis arbejde. Du kan læse mit gamle indlæg her.

Sidenhen er der kommet en stor modstand mod, at man nogensinde skal sige ja til gratis arbejde, men som jeg allerede skrev i sidste indlæg, kan der være gode grunde til at sige ja til gratis arbejde.

Jeg arbejder gratis, hvis jeg gerne vil vise mine kvaliteter til potentielle kunder. Jeg gider ikke at lave et større stykke arbejde for dem bare for at kunne skrive det på CV’et. Min tid er trods alt den knappe faktor her i livet, og det er svært at leve af gratis arbejde. Desuden er arbejde, som bliver afsluttet med en faktura, også langt sjovere.

Men jeg har tidligere arbejdet gratis igennem Amino.dk, hvor jeg tilbød en gratis gennemgang af firmaers hjemmeside/webshop. Dengang var der to, som sagde ja tak til mit tilbud. Det tog mig rimelig lang tid at gennemgå de to hjemmesider, da jeg brugte ret lang tid på dem, og den ene hjemmeside havde ekstremt mange produkttekster. Heldigvis blev jeg belønnet for det hårde arbejde, og jeg tjente lidt penge den vej igennem.

Jeg tænkte  derfor, at jeg ville give firmaer på Amino.dk endnu en mulighed for at gå en gratis gennemgang af deres hjemmeside. Jeg fik 12 tilbagemeldninger på nedenstående tilbud. Det har åbenbart stor betydning, hvornår du publicerer dit tilbud på Amino.dk. Jeg skrev om formiddagen, og det virkede langt bedre end at skrive om eftermiddagen. Jeg ved dog ikke, om det altid er sådan. Du må jo bare prøve dig frem.

Nu har jeg i hvert fald rigeligt at lave de næste 14 dages tid, så må tiden vise, om jeg tjener nogle penge på mine mange timers gratis arbejde. Sidst sagde 50 pct. “Ja”. Så det lover da godt. 😀

Mit seneste tilbud på Amino.dk

Til alle amino brugere

Jeg gennemgår teksten på din hjemmeside/webshop, og giver dig en liste med bud på, hvor du kan forbedre din tekst.

Listen indeholder bl.a.:

– Forslag til hvordan din firmaprofil bliver mere skarp.

– Forslag til hvordan teksten kan forbedres med fokus på, hvordan eksisterende og nuværende kunder læser teksten.

– Forslag til bedre SEO

Jeg arbejder som selvstændig tekstforfatter.

Du vælger selv, om du vil gå videre med mine forslag. Du er velkommen til at benytte tilbuddet, hvis du bare gerne vil have en tekstforfatters syn på din tekst.

Du forpligter dig ikke til noget ved at få tilsendt mine forslag til bedre tekst på din hjemmeside eller webshop. Hvis du allerede benytter en tekstforfatter i dag, kan du få et andet syn på din hjemmeside, og herefter kan du implementere mine forslag sammen med din tekstforfatter. Der er intet krav om, at du skal benytte mig.

Smid en PM hvis du er interesseret i tilbuddet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *