Færdig med universitetet

Da jeg startede Words Matter i maj 2011, var det som deltidsjob, da jeg studerede Medievidenskab på Københavns Universitet.

For ca. en uge siden afleverede jeg mit speciale, som jeg har brugt det meste af min tid på det sidste halve års tid.

Words Matter kommer derfor fremover til at fylde mere i mit liv, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det betyder, at jeg kan sige ja til langt flere kunder end tidligere. Jeg glæder mig virkelig meget til at få skrevet masser af tekst for kunder, så de får mere succes på søgemaskinerne.

Modsat mange af mine medstuderende søger jeg ikke et lønmodtagerjob, da jeg fokuserer fuldstændigt på Words Matter, og de tiltag som jeg arbejder med her. Det lover jeg at skrive mere om senere.

Jeg kan ikke kalde mig 100 pct. for Cand. Mag. i Medievidenskab endnu, da mit speciale først skal bedømmes. Det kan tage op til to måneder. Det vil derfor først være helt officielt 5. november 2012. På eksamenskontoret sagde de alligevel farvel til mig, og det lyder ikke til, at de regner med at se mig igen. Jeg regner heller ikke med at se dem igen.

Mit speciale handlede om lokale mediers betydning for den sociale kapital i Danmark med fokus på JydskeVestkysten.

Nu handler min fremtid om Words Matter.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *