DR2 om sort arbejde

For ca. to uger siden deltog jeg i et debatprogram på DR2, hvor temaet var sort arbejde.

Jeg var med i programmet for at sige, at sort arbejde er i orden, og at det er godt for samfundet. Der bliver bygget en masse ting pga. sort arbejde, og de ting ville ikke blive bygget uden sort arbejde. Skat dræber simpelthen vækst.

De andre deltagere i programmet var Pil Christensen og Henrik Dahl.

Det var ikke, fordi der kom den store  diskussion ud af temaet, da alle i debatpanelet var enige om, at sort arbejde er i orden. Diskussionen kom til at handle om i hvilken grad, sort arbejde er i orden.

Grunden til at alle deltagere støtter op om sort arbejde, skal findes i vores nuværende skattesystem, som har taget fuldstændigt overhånd. Vi er det land i verden med det højeste skattetryk.

Da jeg i taxa på vej ud til DR Byen forklarede en taxachauffør, at jeg skulle debattere sort arbejde, reagerede han på følgende måde:

“Det er et absurd skattesystem. Jeg har sgu da ikke råd til at hyre en håndværker til 400 kr., når jeg selv skal tjene 800 kr. De bør sætte skatten ned og fjerne alle de åndssvage fradrag.”

Mere klart kan det egentlig ikke siges.

Udsendelsen kan ses her.

Du er velkommen til at smide en kommentar eller skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål, efter du har set udsendelsen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.