photo ad533ef6-5486-43d5-8647-375656072a40_zpsb8ab4077.jpg

CONTENT MARKETING

Content marketing er vigtigt for din virksomhed, da du her kan gøre dig til ekspert inden for dit felt. Du skaber en ekspertrolle ved ofte at opdatere med nyheder og interessant information på din blog og dine sociale medier.

Men alting tager tid, og derfor ser vi alt for ofte, at blogs med masser af potentiale sjældent bliver opdateret.

Her kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder forskellige pakker, der består af blogindlæg og opdateringer på dine sociale medier. På den måde kan du fokusere på at køre din forretning, mens vi tager os af din content marketing.

Vores blogindlæg er mindst 350 ord lange og fokuserer på nyheder i din virksomhed eller i din branche generelt. Vores tilgang er at forsøge at skabe dialog med dine kunder, så de danner sig et indtryk af din virksomhed som ekspert på jeres område. Vi stiller også åbne spørgsmål og inviterer til dialog på de sociale medier.

Når vi starter samarbejdet med dig, tager vi også en snak om, hvad du gerne vil opnå med din virksomhed og hvilket image, du gerne vil sende til dine kunder.

Dette er en meget tidsbesparende løsning for dig, da vi også står for at lægge alle indlæggene ind på dit site og også promoverer alt på dine sociale medier. Så lad os stå for din blog og sociale medier og spar tid.

Du kan se og bestille vores pakker herunder. Vi glæder os til at høre fra dig og sammen lægge en god strategi for samarbejdet.

MÅNEDSABONNEMENT PÅ CONTENT MARKETING

Du kan købe et månedsabonnement på content marketing og derved spare penge. For at få mere at vide om denne mulighed, kan du sende en e-mail til hjh@wordsmatter.dk.

Alle priser er pr. måned og er ekskl. moms. Alle abonnementer forudbetales.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *